کشت پیاز و مصرف آن توسط قبائل مختلف آسیا از زمان‌های بسیار قدیم متداول بوده است و زادگاه اصلی آن را در مناطق جنوب غربی آسیا می‌دانند. پیاز گیاهی است دوساله، یک‌پایه دگر بارور که دارای دو نوع ساقه‌ی حقیقی و کاذب می‌باشد. 

سوخ پیاز از متورم شدن ساقه ی کاذب ایجاد می‌شود. در ایران ارقام مختلف محلی و خارجی کشت می‌شوند که اکثر آنها در اثر گرده‌افشانی طبیعی خلوص خود را از دست داده و مخلوط شده‌اند و امروزه بیشتر پیازکاران، بذرهای مخلوط را کشت می‌کنند.

ادامه مطلب

چه گیاهانی برای دفتر کار و سایر محیطهای بسته مناسبند؟

تاثیرات کود خانگی بر رشد گیاه

صفر تا صد پرورش بز سانن و آلپاین

کشت ,پیاز ,کاذب ,مخلوط ,آسیا ,اکثر ,در ایران ,آنها در ,اکثر آنها ,می‌شوند که ,کشت می‌شوند

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات من دانلود پایان نامه و پروژه دانشجویی حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) دهاقان امیر مسلمی آنالایزر گاز وبسایت اصلاح مدیریت کسب و کار باربری و اتوبار استان تهران جوشکاری سیار،آهنگری سیار روز نوشته های ملی